« ديگه ..... همين! | Main | وبلاگ‌های مورد علاقه جماعت، كدوم‌ها هستند؟! »

لطفاً اینبار نظر بدید!

بعد از خوندن مطلب شیده یادم افتاد که منهم پارسال یه همچین کاری کرده بودم ولی تقریباً نصفه نیمه ولش کردم و به نتیجه خاصی نرسیدم. سه چهار سالی هست که جماعت، اینور انور اسم وبلاگ میشنوند. اوایلش که طرف اصلاً نمیدونست وبلاگ چی هست و فکر میکرد وبلاگ یه چیزه بی‌ناموسی و تو مايه‌های باباسیله! بنابراین بواسطه ترس و کمرويی، کمتر جرات میکرد در رابطه با این موجود ناشناخته چيزی بپرسه. یه کم که گذشت و مردم به روز و جماعت با این غول بی‌شاخ و دم آشنا شدند، بنابه دلایلی چند نفری از بلاگرها رو گرفتند و یه گوشمالی دادند اونوقت بود که اگه معروف‌ترین بلاگر هم بودی و جایی اسمی از وبلاگ میومد، به کلی منکر داشتن وبلاگ میشدی و همچین خودت رو میزدی به خرّیت که طرف فکر میکرد تو اصلاً یه ایمیل هم نداری چه برسه به وبلاگ! شکر خدا، حال و هوای جماعت و اجتماع بهتر شد و ظاهراً این روزها داشتن وبلاگ‌ها، بسان هفت، هشت، ده سال پیش که موبایل اومده بود باعث مباهات و افتخار و چسی اومدنه. حالا دقیقاً برعکس دو سال پیش شده. اونهایی که حتی یه ایمیل هم ندارند مدعی هستند از جمله قديمی‌ترين بلاگرهای این سرزمین‌اند!

سه چهار سالی هست که وبلاگ می‌نویسم. قبلاً نوشتم که چقدر این محیط و آدمهایی رو که بواسطه اینجا باهاشون آشنا شدم رو دوست دارم. در حال حاضر هم با تموم گرفتاریهای زندگی، سعی ميکنم هفته‌ای دو سه تا پست داشته باشم و بهرحال يه چيزهايی بنويسم. حالا تا کی و تا کجاش رو ديگه نمیدونم. شايد تا آخر امسال و شايد هم تا آخر عمر! بهرحال اينجا يه محیط شخصی و من هميشه سعی کردم تموم اونچه رو که می‌نويسم، بی‌شیلیه پیله و رک و راست باشه. يه جورايی سعی کردم حداقل اينجا خودم باشم. بهرحال یه سریها از اين محيط و اين نوشته‌ها خوش‌شون میاد و بهش عادت کردند و یه سریها هم یکبار که يکي از مطالب رو خوندند، رفتند و و دیگه برنگشتند. همين الان کلي کلاه پيش من مونده که صاحب‌هاش نيومدند دنبالش! حالا همه اینها رو نوشتم که این خواهش رو ازتون داشته باشم.

میخوام لطف کنید و اسم پنج تا از وبلاگ‌هایی رو که معمولاً هر روز میخونید به ترتیب اولویت بنویسید. اینی که بگید پنج تا کمه و نمیشه اسم برد! یا مثلاً نمیدونم به تمام لینکهایی که گذاشتم سر میزنم و ... از اینجور حرفها نباشه. فکر کنید در حالی که تمامی وبلاگ‌ها همزمان آپديت و پينگ شده، شما فقط مجازید که پنج تا وبلاگ رو بخونید، اون پنج تا وبلاگ کدوم‌ها هستند؟!

اصلاً هم دنبال این نیستم که اسم خودم رو بین اون وبلاگهای منتخب ببینم ولی هر چی که تعداد نظرات و کامنتها بیشتر باشه قطعاً آمار بهتر و درست‌تری درمیاد. اميدوارم که لطف کنيد و نظرات‌تون رو بنويسد. ممنون.

Comments (366)

ميمون بی مغز. زنانه ها. سبيل طلا. گلناز. ناصرقياصی و خيلی های ديگه

گلناز-فرنگوپوليس-سايه-سيبيل طلا-زنانه ها

سميه:

از پشت یک سوم/پينك فلويديش

اکبر حسین زاده:

حامد قدوسی / گلناز / آزاده عصاران / فروغ / زیتون

delaram:

شرح
كرم دندون
ازپشت يك سوم
نقطه ته خط
كافه ناصري

delaram:

والبته خيلي هاي ديگه

سردبیر خودم- بهمن آقا - خورشید خانوم - Soie - ژرف و ......

امید:

زن نوشت - از پشت یک سوم - نون جیم - غلاف تمام فلزی - باغ بی برگی
تکمله : 1- اولویتی در کار نیست . 2- با فرض اینکه همه ی وبلاگها با هم اپدیت شدن . 3- این نظر فقط برای الان هستش و تغییر کرده و میکنه . 4- خوبی ؟

سحر:

علي قديمي/ از پشت يك سوم/ روزگار من/اشپز باشي/ نقطه ته خط

چون خودت گفتی 5 تا دیگه هم می نویسم:
از پشت یک سوم - زن نوشت - سلمان - کوچ - امید معماریان

سلام به ترتيب
www.javid.blogsky.com
www.javid.mihanblog.com
www.javid.blogfa.com
این سه تا بلاگ خودم بودن بعدشم
www.vafadaredelshekaste.persianblog.com
همین چهار جا به چنج تا نمی رسه اگه بلاگ نوشی هم هنوز به روز می شد اونجا هم سر می زدم

زن نوشت ، لوليان ، پينك فلويديش ، ترانه ي بني يعقوب ، مرشد و مارگريتا ... صادقانه نوشتم باور كنيد !

کتابچه مهدی خلجی
فَــل سَفَه
فرنگوپوليس
رهاي آبي
و آخر خودت و اون يكي كيوان

شیدا محمدی:

زن‌نوشت - خوابگرد - نیک آهنگ کوثر - یک پزشک - غلاف تمام فلزی

خورشيدخانوم - كافه ناصري - آزاده عصاران - فرنگوپوليس- ژرف

زن نوشت، نیک آهنگ، فرنگوپولیس، خورشید خانوم،امشاسپندان

خوابگرد-زن نوشت-نيك اهنگ كوثر-يك كليك براي هميشه-علي قديمي
والبته خيلي هاي ديگه ولي اول اين 5 تا رو نگاه مي كنم

نيك آهنگ. ميرزا پيكوفسكي.خط قرمز.كوچ روزنگار شايان مشاطيان

آسیه:

از پشت یک سوم-خورشید خانوم-استامینوفن-غلاف تمام فلزی--کافه ناصری...(و زن نوشت ،نیک آهنگ ،گرباد و امشاسپندان)

زن نوشت، خوابگرد ، نقطه ته خط ، سلمان ، الپر

آشپزباشي:

سوال سختي‌ست. همه آپديت کرده‌اند و فقط حق داريم پنج تا را بخوانيم!...در اين شرايط من اعتصاب مي‌کنم و مي‌گويم يا پنجاه تا يا هيچي!
من يه دفعه اينجا تو نظرخواهي شرکت کردم براي هفت پشتم بسه. کلاه رو هم دو سه دفعه دنبالش اومدم مرحمت نفرموديد و مدتهاست همينطور با سر بي‌کلاه مانده در انظار عمومي ظاهر مي‌شوم. اما دلت رو نمي‌شکنم! اين "لطفا اين بار نظر بديد" کار ما رو ساخت! جهنم بنويس:
اين روزها...علي قديمي، نيک آهنگ، ميرزا پيکوفسکي، کلاغ سياه، آن سوي ديوار
فردا؟ خدا عالم است. کسي آپديت کند و در بلاگرولينگ مطبخ باشد از زير ساطور من جون سالم بدر نمي‌برد!

خورشيد‌خانوم، نيك‌آهنگ‌كوثر، كسوف، بهنود‌ديگر، ...

از زندگي . نيك آهنك كوثر . پالپ فيكشن . زن نوشت . گلناز

ايزدبانو-اونگ خاطره هاي ما-زن نوشت-زيتون
امشاسپندان

چه فرقي مي كنه:

1زيتون 2 هودر 3نيك آهنگ 4يك پزشك

5وعفيفهء پرهيزگار راستگوي كم سخن"فريادكم صدا : شيوا"

مورد5 دروغ بود
5خورشيد خانم

ببخش مال من بیشتر از 5 تا می‌شه. این دفعه بیشتر حساب کن مشتری شیم.
آی‌تی ایران.نت، سیبیل طلا، جادی، زنانه‌ها، سرزمین آفتاب و علی قدیمی
از وبلاگ‌های عکاسی هم کسوف، تخته سیاه و منصور نصیری.

سوآل مزخرفی است. پیش فرض اصلی اش اشتباه است. مسلم است اگر الآن یک جنگ خونین وبلاگی بین دو گروه وبلاگی در بگیرد که موضوع بحثش برایم جالب باشد آن بحث را دنبال می کنم. یعنی حتی اگر کاملاً محدود باشم و فقط بتوانم پنج وبلاگ انتخاب کنم انتخاب الآن من وابستگی مستقیم به وضعیت قبلی دارد. اگر سولوژن بودی برایت توضیح می دادم که شبیه یک فرآیند مارکوف و درحالت کلی یک فرآیند استوکاستیک است و وابسته به زمان. اگر در همین لحظه که خیلی از وبلاگ نویسها در حالت نیمه تعطیلند و بحثی دنباله دار را پیگیری نمی کنند بخواهم بگویم انتخابم شامل بسیاری وبلاگهای خوب نخواهد شد.

پریسا:

الپر- زن نوشت- راز- آق بهمن- علی قدیمی(موقع هایی که علی قدیمی ننویسه به جاش خورشید خانوم)

مريم:

خورشيد خانم / نيك‌آهنگ / از پشت يك سوم / غربتستان / علی قديمی

از پشت یک سوم
امشاسپندان
نقطه
زن نوشت
پینکفلویدیش
علی قدیمی

می 6 تا نوشتم.. خودت هم نظر بده لطفا

راستش من با طرح این موضوع به این شکل مخالفم. در فهرست پاسخها نام بسیاری از وبلاگهایی که من خودم مرتب سر می زنم و علاقمند هستم دیده می شود اما اینکه دیگران ببینند 5 انتخاب من چه بوده به نظرم چندان زیبا نیست به لحاظ اینکه دیگرانی که شاید به همان نسبت علاقمندم به دلیل محدودیت گزینه ها عنوان نمی شوند و از سوی دیگر احتمال می دهم برخی حین نوشتن آن دچار مسئله ی رودرواسی با دوستان خود می شوند و دیگر اینکه انتخاب افراد انگیزه های مختلفی می توانسته داشته باشد. این انتخابها اگر بدون ذکر نام پاسخگویان یا بر اساس نوعی تفکیک صورت می گرفت شاید نتیجه ی متفاوتی حاصل می گردید یا لااقل موجبات کدورت کسی فراهم نمیشد. به هر حال از ما گفتن :)

Roja:

I hope it help you to make a good assumption:
Zan Nevesht
Roya Only Some words
Sar Dabir khodam
Nik Ahang
Web Nevesht


آزاده:

نيك آهنگ- زيتون - زن نوشت - من و ام اس - امشاسپندان

Marjaneh:

پنج تاي اول : سيبيل طلا - خورشيد خانوم - سرزمين آفتاب - از پشت يك سوم - سي و پنج درجه
نمي تونم بقيه اشو نگم : گلناز - تب 40 درجه - ديوونه - امشاسپندان - زن نوشت - ملا حسني در كانادا - صفا - غربتستان - كوزه خانوم - ژرفا - نقطه خان - زيتون

عبدالقادر بلوچ. بيلي و من. امشاسپندان. كيوان برره. خودم. روزي چند بار ميرم به خودم سر ميزنم!!!!! خورشيد خانوم. و خيلي وبلاگهاي ديگه.

ولي سوال جالبي بود. وبلاگ شما رو از وبلاگ فرناز خانم پيدا كردم.

یاسمن:

1-از پشت یک سوم
2-زیتون
3-لیلای لیلی
4-شیوا-فریاد بی صدا

1-سردبير خودم2-صفا3-از پشت يك سوم4-زيتون5-يكي يه دونه

سینا:

1.زن نوشت
2.تافته جدا بافته
3.اشکان خواجه نوری
4.نیک اهنگ کوثر
5.از پشت یک سوم

من گول خوردم که در این نظرسنجی شرکت کردم! حرف امین جالب است. در واقع معمولا انتخاب‌های‌مان توزیع ایستا ندارد چون یک سیستم از بیرون تاثیریابنده است (دارای ورودی است). هم‌چنین حرف "از زندگی" نیز بسیار خوب است. باعث شرمندگی‌ی من شد!
*****************************************************************
k1: بخاطر اينكه بيشتر از اين دچار شرمندگی و عذاب وجدان نشويد با عرض معذرت، نظر قبلی شما را پاك كردم.

1 . از پشت يك سوم (كيوان)
2 . ارتباط عاطفي موثر (دكتر شيري)
3 . وضعيت آخر (صبا شادور)
4 . من و تنهايي (سارا)
5 . حرفهاي خودموني (رضا)
هر چند اين آخريه مدتيه كه تو باقالي ها هم پيداش نيست...نميدونم چش شد .. اين بچه سالم بود ... چي كار كردن باهاش...
:)

از پشت يك سوم
نقطه ته خط
مداد سفيد
من و تنهايي
-------

پگاه:

خورشيد خانم - پشت دريا - pulp-fiction - باغ بی‌برگی - از پشت يك سوم

من و ام اس . بیلی و من. باغ بي برگي.امشاسپندان.از پشت يك سوم

زن نوشت- فرنگوپوليس- لیلای لیلی- خورشيد‌خانوم- کتاب های عامه پسند

از پشت يك سوم
يلداها
پاساژ
كسوف
كافه ناصري

میمون بی مغز - گاو مش حسن - آسپرين - خر بی طویله - از پشت یک سوم

مریم:

از پشت یک سوم ، باغ بی برگی،ولنتاین ، امشاپسندان ، زن نوشت و... ( البته به جز اون سه تای اول که دوست دارمشون خیلی و حتمن همیشه میخونمشون ، دوتای بعدی میتونن کاملن متفاوت باشن و در واقع منهای احترامی که واسه نوشته ها قائلم ، علاقه خاصی بهشون ندارم . میشه به جای اونا نوشت : پینکفلویدیش و خورشید خانوم یا قصه های عامه پسند و کرم دندون یا فروغ و سرزمین رویایی و کلی "یا" ی دیگه! )

زن نوشت
هزار و يك روزنه
كيوان 35 درجه
از پشت يك شوم
خورشيد خانوم
نازخاتون!

ساراs:

فرانكولا- سيبيل‌طلا- قصه‌هاي عامه‌پسند- امشاسپندان - جادي

زن نوشت ، کافه ناصری ، مرشد و مارگریتا ، آزاده 7 ، فرهاد پناه بهمن

bita:

خسن آقا / نيك‌آهنگ‌كوثر / - زيتون سرزمين آفتاب/ سردبیر خودم

زن نوشت- گربه چكمه پوش- از پشت يك سوم - خواجه نوري - ساده ار از آب.....

سعيد:

صفا / از پشت يك سوم / دنتيست / ارزيابی شتابزده / سردبير خودم

من هم فكر مي كنم اين روش نقايص خاص و قابل توجهي داره، اولن واقعيت اينه كه خيلي ها وقتي همه وبلاگها به روز باشند تعداد زيادي انتخاب -تقريبن- برابر دارن و 5 انتخاب كار رو ناخودآگاه محدود مي كنه، دومن يك نكته خيلي مهم اينه كه وبلاگها معمولا يك مكانيزم باندي دارند، يعني اگر مثلن من مشتري دائم تو و صنم و فرناز هستم ناخودآگاه به واسطه شما خواننده همفكرهاتون يا هم گروههاتون هم ميشم. و بالاخره اينكه از نظر علمي برگزار گننده يك نظرسنجي خوب بايد يكسري قواعدي رو حتمن رعايت كنه: محيط نمونه گيري (مثلن در مورد وبلاگها چند وبلاگ پربيننده از گروههاي مختلف همين سوال رو مطرح مي كردند)، تنوع نمونه ها و شاخه بندي كردن و تفكيك سوالها در حيطه هاي مختلف اطراف موضوع اصلي (مثلن در مورد وبلاگها، چند گروه و حيطه خاص تعريف مي شد) وچند فاکتور مهم دیگه...
خود من شاید وبلاگ تو یا یکی دیگه از دوستانمون رو بیشتر از همه بخونم اما به خودم اجازه نمیدم که مثلن وبلاگ بسیار مفیدی مثل شبنم رو که دیر به دیر آپدیت میشه به زبون نیارم و میدونی که سرعت به روز شدن (یا کمیت) همیشه توی قضاوت بیننده تاثیر میذاره که البته خودش یک فاکتور مهم و قابل قبول هم هست. بنابر این بهتر بود که :
1- حداقل چند گروه موضوعی برای انتخاب در اختیار نظر دهنده قرار می گرفت و 2- در چند وبلاگ مطرح (حتا سیاسی ها) همین موضوع مطرح می شد و نظرات توسط یک نفر جمع آوری می شد 3- تعداد انتخابها محدود نمی شد و 4- نظرات قبلی در معرض دید نبود، چراکه بی شک در تصمیم گیری شخص نظر دهنده تاثیر گذار است.
***************************************************************
k1: كيوان جان فرمايش شما كاملاً درست و منطقی‌يه. برای بدست آوردن يه آمار درست بايد خيلی مسايل رو در نظر گرفت ولی نميخواستم خيلی سخت بگيرم چون بهرحال من هم يه سری مشكلات و محدوديت‌های زمانی دارم. كاری بود كه خودم علاقمند بودم انجام بدم قطعاً نتايج بدست اومده 100% درست نيست ولی ميتونه به واقعيت نزديك باشه. بهرحال نه اينجا كارخونه صنعتی هستش و نه ما واحد " كنترل پروژه " هستيم كه فكر كنيم حالا قراره تمام فعاليتهای سال 85 وبلاگستان بر اساس اين آمار تنظيم بشه. فكر هم نمی‌كنم در نظر گرفتن اين موضوع كه همه وبلاگها ( چه اونهايی كه هر روز می‌نويسند و چه اونهايی كه خيلی كم می‌نويسند ) با هم آپديت شدند و حالا قراره ما بر اساس اولويت چند تاشون رو انتخاب كنيم، كار خيلی سخت و نشدنی باشه. بهرحال خوشحالم ميشم نظرت رو بدونم ( شما مجازيد تا 30 تا وبلاگ رو اسم ببريد! ) ولی اگه كلاً به اصل و اساس اينگونه سوال و جواب ايراد ميگيری و با اين نظرخواهی مشكل داری همينی كه لطف كردی و نظرت رو برام نوشته خيلی خيلی ممنونت هستم.

الناز:

خورشيد خانم / از پشت يك سوم / زن نوشت / امشاسپندان / علي قديمي

من با این جور کارا مخالفم چون ایجاد رقابت می کنه در جایی که اصلا هدفش این نیست. ولی خوب حالا نظر بدم: امشاسپندان. فرنگوپلیس. ناگزیر. نیکاهنگ. سردبیر خودم

خورشيد خانوم.سرزمين آفتاب.من و ام اس.ساده تر از آب.فرنگوپولیس.

زن نوشت/علي قديمي/امشاسپندان/ناتور/زن روزهای ابری

1-از پشت يك سوم
2-فرياد بي صدا
3-سرزمين آفتاب
4-زيتون
5-علي قديمي

قربان ضمنن بنده در كمال احترام از اينكه مخالف شرط صريح شما شلوغ بازي در آوردم پوزش مي طلبم، اما اطلاع داريد كه ماجراي تنبان است و كرم و اين حرفها :)

امشاسپندان،از پشت يک سوم،خورشيد خانوم،از زندگي، 35درجه

حمید آقا:

والا کار سختی هست و اشکال دار! ولی ممم
گمانم خورشید خانم و خانم پرستو دوکوهکی و جناب حسین الله درخشان و نیک آهنگ کوثر علی آقای قدیمی!
اما این وسط کسوف رو هم میبینم!
میگم که اشکال زیاد داره این روش... خیلی جاها معلوم نیست وبلاگ هست؟ فتوبلاگه؟ وب سایت بید؟ چی بید!

!- زن نوشت2-عباس معروفي3- خوابگرد 4- وضعيت آخر(صبا شادور)4- همشهري كاوه

قصه های عامه پسند- پسری در حال کما-زن نوشت- 35 درجه- آق بهمن

گربه چکمه پوش - آسپرین - گاو و چند تا جونور دیگه که اسمشون رو فراموش کردم

دروغ چرا، من وبلاگ خودم را هم چند بار در روز می​خوانم. اگر هم فرصت کنم، تمام آنهايی که به آنها لينک داده ام را. انتخاب ۵ نام يک شوخی است، چون مطمئنا نامی از کسانی خواهم آورد که خوششان بيايد، من هم اهل اين کار نيستم، ولی می​توانم بگويم هزاران بلاگ را نمی​خوانم!

1_خورشید خانوم2_نیک آهنگ3_امید معماریان4_امشاسپندان5_گلناز

انتخاب اصلاً راحت نيست! اما اگه همه يکجا پينگ شده باشند و من فقط بتونم پنج تا رو باز کنم، احتمالاً روی اينها کليک ميکنم:

۱) سوسکنامه ۲) نقطه ته خط ۳) بامداد زندی ۴) نارنج ۵) خاتون

واه چقدر سخت بود اين انتخاب! اما دليلش بيشتر اينه که در اين وبلاگها احتمال پيدا کردن يه مطلب خوب و مفصل و خوندنی به جای فقط چند تا لينک يا دو سه خط حرف بيشتره، وگرنه ديگران هم خوب مينويسند.

خورشيدخانوم ،آونگ خاطره هاي ما ،وارش،اسكيزوفرني،سوسك نامه

زن نوشت، سرزمین آفتاب، نیک آهنگ ، یک لیوان چای داغ و معصومه تاصری

1- امشاسپندان 2- ديوونه 3- از پشت يك سوم 4- كيوان 35 درجه 5- علي قديمي
من به شدت وبلاگ دنتيست رو هم دوست دارم اما چون سالي ماهي آپ مي كنه همينجوري افتخاري ميگمش.

اینام اگه آپ میشدن اول بودن : افکار پراکنده یک زن منسجم. امیر حسابدار. خاطرات مشبک. دنتیست. امیر حسابدار. نداي منسجم. دنتیست. یه بار دیگه هم امیر حسابدار. همین!!!!

پیوست: راستی این امیر حسابدارم بنویس

غزال:

1- سرزمین افتاب (هاله ) 2- باغ بی برگی (رکسانا) 3- ازپشت یک سوم 4- هزازروزنه 5- یک پنجره (عطا صادقی )

هیچوقت برات کامنت نگذاشتم ولی خیلی وقته که بلاگتو می خونم . موفق باشی